Forestillinger

marts 2017

Prinsen af Spandau

 

Af Helder Costa og Ricardo Pinto

 

Vi møder Hess efter dommen i Nürnberg, indespærret i Spandau-fængslet på livstid. Her opruller han dele af sit liv og livssyn frem til 1987, da han dør, 93 år gammel.

Skybrud

 

Af Sergi Belbel

 

Vi møder 8 mennesker med forskellige livs-kriser. De trodser reglerne og på det forbudte tag udespilles store og små intriger.

 

Læs mere

Den luft andre indånder

 

Af Line Knutzon

 

Den luft andre indånder” er en forestilling om to menneskers bassale ønsker om kærlighed og anerkendelse, men hvor angsten for de truende omstændigheder er en stærk og dominerende modstand.

 

 

Rosenkrans & Gyl-denstjerne er døde

 

Af Tom Stoppard

 

 

Hamlet opfører sig højst besynderligt, og det er op til hans gamle skolekammerater, Ro-senkrans og Gylden-stjerne, at finde ud af, hvad der piner den unge prins.

 

Læs mere

Medea & Antigone

 

Af Morten Hembo og holdet

 

Hvad sker der når man tager 2 vidt forskellige genrer, lader dem clashe, kaster 10 skue-spillere på hovedet ud i opgaven og giver dem 3,5 dag til at sætte en 1 akters forestilling op?.

 

Læs mere

En dygtig pige, tak!

 

Af SIgne Kærup Hjort og holdet

 

En forestilling som sætter lys på de tårn-høje, uopnåelige for-ventninger vi kan have til os selv, og hvad der gemmer sig bag alle forventningerne.

 

 

Læs mere

To Russia with Love

 

Af Troells Toya og holdet

 

8 homoseksuelle er gået sammen for at løse hele verdens homoproble-mer! Såå... Hva' gør vi så nu?" Med humor og dødelig alvor, går vi tæt på livet som homo og de kampe der kæmpes fra Tarm til Tanzania.

 

Læs mere

Lev, Spil, dø

 

Af SUta Plate og holdet

 

Forestil dig: Kun én dag- og i morgen dør vi.

Forestil dig: Nu forfølger vi alle vores mål og spiller for lykken.

 

Og når den tid kommer:

Hvordan skulle vores drømme-begravelse se ud?

 

 

Læs mere

 

 

Kvindernes hævn

 

Af Vivian Nielsen

 

En gruppe kvinder har fået nok af mændenes krig, deres altoverskyg-gende magt og fejlpriori-terede beslutninger. Med statsministerfruen i spidsen bestemmer de sig for, at indtil kvinder-ne får mere magt og indflydelse, bliver der ikke noget sex..

 

Læs mere